Speciaal transport nodig?
Koster biedt op-maat oplossingen voor al uw transport wensen. Vraag nu een offerte aan!

Werken bij Koster Eurotransport!
Bent u op zoek naar een uitdagende baan bij Koster Eurotransport?

Organisatie

Korte geschiedenis
Koster Transport is in 1927 opgericht door Rintje Koster. In eerste instantie als petroleumhandel in de omgeving van het Friese plaatsje Tjerkwerd. De economische tijden veranderden. Het vervoer van brandstof maakte plaats voor veetransport. In 1954 verplaatste het bedrijf zich naar Delfstrahuizen om zich van daaruit ook op de beurtvaart te richten. In diezelfde periode nam de tweede generatie Koster, de broers Benny en Gerrit, het roer over.

In 1986 kwam de derde generatie Koster in beeld. Onder de bezielende leiding van de broers Rinnie en Ype Jan werd besloten de overstap te maken naar het Exceptioneel Transport. Mede hierdoor maakte het bedrijf, onder de nieuwe naam Koster Eurotransport, een fikse groei door. Met als gevolg dat er gekozen werd voor een nieuwe koers. Niet alleen wat betreft materieel en gebouw, ook in de automatisering werd een inhaalslag gemaakt. Op dit moment wordt gewerkt met een planprogramma dat in verbinding staat met de boardcomputers op alle Koster wagens, waardoor nog sneller ingespeeld kan worden op de wensen van de opdrachtgevers.

Missie
Koster Eurotransport is een toekomstgerichte, flexibele onderneming met gemotiveerde en goed opgeleide personeelsleden. Koster Eurotransport staat voor een stabiele basis en een optimaal rendement waarin de klant centraal staat